Impreuna lucram pentru dumneavoastra...
Ajut si eu!

BINE AŢI VENIT ÎN LUMEA CARICATURILOR ONLINE

    Acest site a fost construit din dorinţa de a oferi doritorilor de umor şi satiră acces facil la caricaturi. La fel de bine putem însă realiza şi portrete realiste sau chiar picturi în ulei, colaboratorii noştri fiind artişti recunoscuţi atât în ţară, cât şi peste hotare.

    Doriţi un cadou inedit, o amintire placută şi hazlie, o ironie la adresa şefilor sau altor persoane, noi, cei trei, alături de "artist" putem caricaturiza la comandă SCENE, PORTRETE sau INVITAȚII DE NUNTĂ pe orice dimensiune (A4, A3, A2 etc), alb-negru sau color, cu unul sau mai multe personaje, în funcţie de preferinţele dumneavoastră.

    Toate lucrările, fie că sunt portrete, scene, caricaturi sau invitații de nuntă, sunt realizate manual, fără ajutorul programelor de grafică, pe hârtie specială de calc, folosindu-se ca bază creion şi tuş. Deoarece aici clientul este pus pe primul loc, înainte de a vă livra lucrarea finală (fie scan sau original al portretului) veţi putea vedea o schiţă a acesteia, pentru a vedea direcţia de lucru şi a putea să ne sugeraţi eventuale modificări/adăugiri.

    Cum puteţi intra şi dumneavoastră în posesia unei caricaturi sau a unui portret? Accesaţi bileţelele de mai sus şi urmaţi indicaţiile noastre...